I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

download.jpg
res_1579886166504.jpg

Sussi
Frisör, Extensionsstylist, Make up Luleå

Delägare av Salongen tillsammans med Sofie, dem driver även Extensions märket Worlds of EGO. Sussi håller även i extensions-stylist utbildningar i Luleå Med sina många år som Frisör i Stockholm & Luleå så har hon stor passion för yrket. Hon kombinerar noggrannhet & kreativitet inom Extensions,färg & form. 

Innehar gesällbrev i frisöryrket, samt många års erfarenhet som diplomerad Extensionstylist.

Utöver salongen har hon arbetat som färgtekniker & med utbildning inom frisöryrket.

Sussis styrka -  Kombinera kreativitet & känsla för detaljer.

Inspiration för kreativitet fångar hon in så fort tillfälle ges.

 

 

IMG_20190803_214653 (1)_edited.jpg

Sofie
Frisör, Extensionsstylist, Fransstylist 
Luleå

Frisör Luleå

Delägare av salongen tillsammans med Susanne, dem driver även extensions märket Worlds of EGO. Sofie håller även i extensions-stylist utbildningar. i Luleå 

 

Hon  brinner för att skapa, forma och exprimentera med färg samt har en extra passion för extensions.

 

Sofie är även utbildad fransstylist och gör fransförlängningar med singelmetoden sedan 2012 . Sofie är certifierad och arbetar med märket Look by Linn inom fransförlängning. Även utbildad i Lash Lift inom märket. 

 

Hon bangar inte för utmaningar och optimist som hon är så är det ingenting som är omöjligt. När tillfälle ges packar hon med sina verktyg för att skaffa inspiritation och utvecklas ytterligare inom branschen.

jonte.jpg

Jonathan
Nagelteknolog,Lash & Browstylist Luleå

Jonathan är diplomerad Nagelterapeut och jobbar med märket Light Elegance och REQ,

 

han är även certifierad kosmetisk tandblekare, brynstylist och lashlift artist. Han bästa egenskap enligt hans kunder att han är väldigt lätt att prata med, god rådgivare och en jordnära kille. Jonathan är inte rädd för utmaningar och strävar alltid efter att du ska få den bästa upplevelsen. Med filen i högsta hugg och fransborsten i andra handen är han alltid redo. Jonathans bästa egenskap är Naglar och Browlift då han länge haft ett stort intresse för snygga bryn, kreativa naglar och perfektionen som det kommer med.

 

 

E15D354D-A313-40D8-A445-01EF584DD3FC.jpe

Josephine

Estetiska Injektioner

Luleå

 Injektioner Luleå

Josephine är legitimerad sjuksköterska. Hon är certifierad och utbildad via Inject Academy sedan 2015 med hudfiller och sedan 2019 i botoxbehandlingar.

Josephine jobbar med en säker hudfiller som heter Stylage som har en bra hållbarhet men är ett icke permanent ämne som används i fina linjer, djupa veck eller för att skapa volym i ex läppar.  

Josephine älskar möten med människor och att få utlopp för min konstnärliga ådra och sätter alltid kunden i centrum. Att lyssnar in kundens önskemål  och att vara noggrann är viktigt för mig. 

image0.jpeg

       Matilda

 Micropen Terapeut

    Nagelteknolog Luleå

Matilda har arbetat som nagelterapeut sedan 2013 med märket Light elegance. Sockervaxning (sockring) sedan 2018. Hon är även utbildad micropen terapeut sedan 2018 och utför behandlingar som Microneedling, BB glow och kemisk peeling. Hon är perfektionist till 100% och det hon brinner för lite extra i yrket är att få skapa och ta fram hennes kreativa sida. Hon vill alltid göra sitt bästa och sätta kunden i fokus.

Välkommen till CREATIVE BY US. Vårt motto är att kunna erbjuda dig  mer än det lilla extra i en fräsch miljö & en härlig atmosfär där du finner serviceinriktad personal som brinner för sitt yrke.. Vi vill erbjuda våra kunder det senaste inom vår bransch, här arbetar välutbildade,  kreativa Frisörer och Stylister. Bara ett stenkast från Storgatan i centrala Luleå. Hoppas vi ses! 

Vi vill stå för service och kvalite. Få ett avbrott i vardagen och unna dig en skön stund här hos oss. Vi tar hand om dig efter dina önskemål.

Our Vision

Our Story

"Salongen med stor kreativitet i en lugn atmosfär!"