top of page

VILL DU JOBBA HOS OSS? 

HYRPLATS  NAGELTEKNOLOG/FRISÖR/BEHANDLINGSPLATS DELTID/HELTID 

Creative BY US är ett företag under ständig utveckling,  Om du är en kreativ, nytänkande, ödmjuk person som gillar utmaningar och utveckling samt är en person som uppskattar samarbete och fungerar bra i mötet med andra. är du kanske den vi söker på Hel/Deltid. 


Vi har helrenoverade rymliga lokaler och detta nybyggda behandlingsrum har tre stora fönster med bra utsikt över central gata. Rummet har Höj & sänkbar behandlingssäng, nya skåp samt arbetsvagn och arbetsbelysning, för den som inte redan har egna. Det finns möjlighet för dig som arbetar med medicinsk hudvård, kosmetisk tatuering, Fransförlängning eller liknande att hyra detta på deltid, 

 

Du har även möjlighet att använda vårt kassa/bokningssystem med onlinebokning,redovisningstjänst och betalterminal. Samt telefon och vår hemsida.
Lokalen är belägen centralt i Luleå och i övriga salongen bedrivs frisör & stylist. Du får arbeta med ett gäng trevliga tjejer som brinner för att jobba inom service, hälsa & skönhet och som strävar mot ständig utveckling.

Kanske din verksamhet passar in hos oss?

Är du en serviceinriktad, trevlig person som också brinner för det du gör och vill vara med och utvecklas med oss på Creative BY US. Hör av dig till Susanne eller Sofie på 0920-224000 eller ansök via mail creativehns@gmail.com 

bottom of page