top of page
FRISÖR 
-FRISÖRBEHANDLINGAR I LULEÅ

 Creative By US frisör i Luleå ligger ett ett stenkast från Storgatan. 

 

För mer specificerad prislista och vad vi har för behandlingar titta gärna in vår bokningssida Bokadirekt.se  där ni även kan läsa mer om behandlingarna. Priset kan justeras beroende på tids-produktåtgång. Detta på grund av hårets ursprungsläge det vill säga mängden hår & om det har behandlats tidigare. Kontakta oss på 0920-22 40 00 för att få rådgivning/konsultation av både behandling & pris,

Vad vi erbjuder..

Klippning

Samtliga frisörer har gesällbrev och flera års erfaranhet av yrket. Vi hjälper dig att ta fram en form som passar dig eller så fräschar vi upp dina toppar. Är du ute efter något extra? Läs gärna mer om våra tilläggsbehandlingar och unna dig en LYX klippning där huvudmassage och vårdande inpackning ingår. Eller kanske vill du rengöra ditt hår på djupet med en återuppbyggande och renande Malibu C behandling. 

Hårfärgning

Vi hjälper dig gärna att skapa din dröm-färgning efter dina önskemål och utgångsläge. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Allt från att pensla en bottenfärg till att göra större färgförändringar. 

Med dagens färgteknik och trender går det åt mer tid och färgprodukter att åstadkomma de fantastiska och kreativa resultaten.Är du osäker på vad du ska boka, och vill göra en stor färgförändring? Välkommen att ringa och konsultera eller maila med oss.

O&M Färg - Vår färg vi använder är fri ammoniak, utan PPD och resorcinol fri. 

I och med att färgen är PPD fri möjliggör det för 50& av alla  allergiska kunder kan använda färgen. Har du reagerat på hårfärg tidigare eller är osäker om du tål hårfärg rekommenderar vi att göra ett kostnadsfritt allergi test innan din behandling. 

Fördelar med O&M 

  • Återfuktar, lugnar mjukgör torr och kliande hårbotten

  • Skapar en vacker glans åt håret

  • Rik på antioxidanter & fytosteroler för att skydda håret mot aggressiva miljöpåverkningar. 

  • Innehåller Australienska makadamia och certifierade kokosoljan. När kokosoljan kombineras med makadamiaoljans höga näringsvärde och lugnande effekter blir det tillsammans en vårdande superduo. 

  • Lugnar frissigt och ostyrigt hår

  • Mer hållbar färg

  • Återfuktar och mjukgör på djupet

 

O&M vill vara så snäll som möjligt för miljön och människan utan att ta bort den kreativa egenskapen att färgbehandla hår med vanlig hårfärg.

Malibu C Behandlingar

Malibu C har en filosofi som bygger på att man skapar ett välmående hår med hjälp av en unik C-vitaminsammansättning. En formula baserad på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret och lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Förbereder håret för enastående färgupptagningen, täckning och långvarigt resultat Säkerställer enastående täckning på grått/vitt hår samt icke-pigmenterat hår. Väldigt bra behandling för dig som har egen brunn då det finns mycket metaller i vattnet. Även väldigt effektiv att göra innan blekning eller färgbehandling. Rensar även bort den gröna tonen efter för mycket poolbad. Detta gör crystal gel: - Rensar håret från mineraler, metaller, läkemedel och andra ämnen som kan blockera att färgen inte sätter sig. - Tar bort missfärgningar som orsakats av beläggningar/boxfärg (färg från vanlig butik) - Återställer ph-värdet i hår och hårbotten.

Malibu C- Makeover

Malibu C Make over- utrensning av metaller

En utrensande och återuppbyggande behandling där man med hjälp av Crystal gel rensar håret på alla beläggningar och metaller som kan tynga håret och göra det mörkt och matt. Rensar även bort den gröna tonen efter för mycket poolbad. Vi avslutar sen med att lägga en Miracale repair mask som återuppbygger håret och ger det ny glans. Resultatet blir helt fantastiskt, håret känns luftigt och med en helt ny lyster. Det man dock ska tänka på är att håret kan kännas varmare i tonen efter den här behandlingen, då alla beläggningar ibland kan göra håret kallare. Är du känslig för varma toner? Välj då alternativet där nyansering ingår. 1050 Kr

Malibu C Makeover inkl Nyansering:1 670 kr

Malibu C Makeover- Paket- inkl nyansering och klipp 2 270 kr

 

Avfärgning, Malibu c inkl klipp: 3 590 kr 

Den här behandlingen passar dig som antingen känner att du vill börja om från början med håret och rensa upp ordentligt, eller dig som vill börja resan från mörkhårig till ljushårig. I den här behandlingen börjar vi alltid med en c Crystal gel från Malibu C för att rensa håret och få bästa grunden för ett bra och långvarigt färgresultat. Vill du lyxa till det lite extra kan du alltid lägga till en glansgivande och fuktboostande hårinpackning (+200kr). Vi erbjuder Smartbond för de som vill vara extra rädda om hårkvalitén (fr.350kr). Eller varför inte en nyansering för att få den där extra kylan i hårfärgen eller värmen i nyansen på håret (+250kr). Det är bara att säga till din frisör vid behandlingstillfället, inget du behöver boka i förväg.

Permanent:

Vill du rocka dina nya lockar? Självklart fixar vi lockarna med en permanent. Ring eller mejla oss för att boka denna behandling

Bröllop & Fest

Vi skapar din bruduppsättning så du ska känna dig extra vacker på din stora dag. Intresserad av fler

behandlingar hos oss? Titta gärna vad vi erbjuder för andra behandlingar som hjälper dig att stråla ännu mer.

Bruduppsättning pris från:2200kr

Festuppsättning- efter dina önskemål fixar vi frisyren till festen. 


Make over- 
Låt oss ta fram ditt bästa jag! Detta paket går att anpassa efter kundens önskemål. Vi skräddarsyr ett paket efter önskemål. Läs mer om vilka behandlingar vi erbjuder. Passar utmärkt att ge bort denna behandling i present (Vänligen kontakta oss för prisförfrågan eller bokning
telefon: 0920-22 40 00) eller mail creativehns@gmail.com

Hårförlängning/Extensions

 

Kostnadsfri Konsultation hårförlängning Luleå- ring för att boka eller boka online.

Vi gör hårförlängningar med metoderna Tejp, keratin, Micro ringar och Loop hair. Läs mer under fliken hårförlängning,

-

Creative BY Sussi

Creative BY Sussi

Creative BY Sofie

bottom of page