top of page

Fransförlängning Luleå

Vi arbetar med #safelashes, (säker fransförlängning som innebär att vi anpassar din förlängning efter just dina ögon och fransar. Vår vision är att det ska vara ett smickrande resultat som lyfter iställer för att tynga ner. Vi räknar varje frans i ett knippe i volym för att det inte ska bli för tungt, och  för att det ska bli så jämt resultat som möjligt. Se till att boka in rätt tid för din påfyllning, vi fyller på det vi kan inom tidsramen. 

Skötselråd Fransförlängning

Tvätta fransarna 1 gång om dagen med rengöringsschampot och borste.

Rester av smink och eyeliner är förrädiskt mot dina fransar. Det löser upp bindningen mellan din egen frans och synteten och på så sätt förkortas hållbarheten. Ha ej vatten, bastu/ugnsånga på fransarna  under de första 12 h efter besöket).

Använd ej oljebaserade produkter, (där räknas även propylene glykogen till oljan som finns i bla makeup). Använd ej mascara på fransarna.  Ska du måla underfransarna, försvinner vår garanti på hållbarhet. Ta hellre en mörkare skugga .

 Sov ej på mage. Tänk på att inte ha fransarna mot kudden. Då gnuggas de bort i sömnen. Använd alltid en borste och borsta då ovanifrån. Mediciner, stress, hormoner, graviditet och sorg kan påverka dina fransar negativt.

Du ska inte ta bort dina fransar själv utan boka tid hos din fransstylist. För bästa och snyggaste resultat, rekommenderas ett återbesök efter 3-4 veckor. Boka gärna en ny tid efter avslutad behandling.

 

Risker med fransförlängning

Man kan få en allergisk reaktion av akrylaterna i limmet, med svullna ögonlock och kli vid franskanten. Känner du minsta obehag, kontakta din fransstylist. Vid en reaktion bör du be din fransstylist plocka bort fransarna snarast. Har du haft en ögoninflammation, så vänta i 3 veckor innan du sätter fransar igen. Starka limångor kan ge en irritation på hornhinnan

( röda ögon som kan sitta i upp till 2 dagar), detta är ofarligt men här är exempel på hur du kan behandla hemma. Skölj ögat med ljummet vatten eller koksaltlösning. Finns det klibbande var i ögat tvättas det bort med en fuktad bomullstuss. Blir det inte bättre så kontakta en vårdcentral. Är man överkänslig mot makeup eller har andra allergier mot hudvårdsprodukter, rekommenderar vi inte att man har en fransförlängning.

 

Att tänka på innan en fransförlängning

Dagen du ska fixa dina fransar ska du ej ha mascara eller smink på varken fransar eller kring ögonen.

Undvik ögonfransböjare , samt permanent fransböjning och fransfärg .
-Använd inte feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan en fransförlängning, det påverkar limmets fästförmåga.

Är du en återkommande kund tvätta gärna igenom fransarna med fransschampo innan återbesöket det gör att vi kan lägga vår tid på att ge dig så väl påfyllt som det bara går.

Blir resultatet lika bra på alla?

Det är väldigt individuellt hur många ögonfransar varje person har. Allt mellan 50-130 strån per öga, men de flesta har 80-90 strån per öga.  Det påverkar också hur kraftiga stråna är och vilken riktning fransarna växer.  Vi gör alltid vårt yttersta för att just du som kund ska bli så fin som möjligt.

Garanti Fransförlängning

Du bör göra en fyllning på dina fransar var 3-4:e vecka och vi lämnar 5 dagars garanti som innebär att du erbjuds gratis påfyll inom 5 dagar. Ingen garanti lämnas om du använder mascara, fransböjare eller inte följer våra skötselråd. En fransförlängning kan förorsaka slitage om du själv sitter och pillar och sliter i dina fransar.Vi avråder att göra fransförlängning ifall du har har irriterade ögon/har något virus i kroppen.

FransarLuleå
FransarLuleå
bottom of page