top of page

Estetiska Injektioner

Har du frågor angående din behandling? Josephine (Beautyinjections) erbjuder kostnadsfria konsultationer eller smsa: 073- 807 14 84 vid frågor ang din behandling.

Boka tid online via ovanstående länk.

 

Obs! På grund av hygienskäl ber vi er att komma ensam till behandlingen.

Bilder och inspiration hittar du på Beautyinjections_  Instagram

Estetiska injektioner

Stylage är en hudfiller som fyller ut veck och djupare linjer som arg rynka, nasolabialveck, läppar, läppkonturer, munvinklar och rökrynkor. En säker produkt med hållbara resultat. Fillern innehåller en antioxidant (mannitol) som minskar svullnad och rodnad och den bryts ned i huden långsamt.

Stylage är en icke permanent hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne som kroppen bryter ned eftersom. Stylage är en fastare produkt som bygger upp bra med volym, i läpparna håller den ca 1-6 månader men i vissa fall ännu längre upp till 12 månader. Det är individuellt från person till person, beroende på ämnesomsättning och livsstil som kan påverka. Exempelvis rökning, snusning. Längre hållbarhet ju fler gånger man upprepar behandlingen.

 

Hur en behandling går till: Jag som behandlare försäkrar mig om kundens hälsostatus innan behandlingen. Vi har kontakt minst 1 v innan behandlingen, Du ska vara frisk och inte ha någon förkylning i kroppen eller ha munsår (vid läppbehandling). Inte äta blodförtunnande medicin eller tagit omega 3, E-vitamin, treo, magnecyl el druckit alkohol de närmsta dagarna innan behandlingen. Detta kan bidra till mer svullnad och att man blöder mer. Man ska Inte vara gravid eller amma. Vi fyller i journal och fotar före och efter bilder. Kunden får skriva på ett informerat samtycke till behandlingen. Kunden får bedövning om så önskas. En bedövningsspray som sprayas på och gör behandlingen närmast smärtfri. Behandlingen tar ca 30-45 min. De vanligaste biverkningarna är blåmärke och svullnad som försvinner på ungefär en vecka. Efter behandling så ska man att inte röra vid det behandlade området, du ska undvika extrem kyla och värme (bastu) använda nytt läppbalsam, inte sminka de behandlade området eller träna på 48h efter behandlingen.

 

Stylage är en säker och välbeprövad produkt som jag känner mig trygg med att använda. Hyaluronsyran är tillverkad i en kontrollerad steril miljö. Varje spruta har ett unikt identifieringsnummer på varje förpackning som verifierar att innehållet är äkta vara. Med hjälp av sifferkoden kan både behandlare och kund kontrollera att det är original på www.stylage.se. Det känns tryggt att jobba med en icke permanent filler vilket betyder att produkten försvinner ur huden med tiden. Stylage tillverkas i Frankrike och teamet bakom fillern har över 15 års erfarenhet i utveckling av hudfillers. Om kunden blir missnöjd med behandlingen finns Hyalase, ett ämne som tar bort fillers.

Hyaluronsyran är ett ämne som finns naturligt i kroppen därför är biverkningar och allergiska reaktioner ovanliga men skulle kunden drabbas av allergi så finns läkemedel mot detta på salongen.

 

Botox – botulinium toxin A är ett naturligt protein ett muskelavslappnande medel som sprutas in i de muskler man vill försvaga vilket gör att rynkorna slätas ut. Det är världens mest använda metod för borttagning av rynkor. Botox lämpar sig för rynkor och veck i pannan samt till linjer i yttre ögonvrån. Effekten är temporär och sitter i mellan 3-6 månader. Då vi producerar nya axoner återkommer funktionen till musklerna. Behandlingen är säker, små mängder botox injiceras in med en tunn nål i de små ansiktsmusklerna. Sticken känns som ett myggbett. Biverkningar kan förekomma och det är rodnad och blåmärken vid injektionsstället. Ibland kan tillfällig huvudvärk förekomma och i sällsynta fall kan ögonlock hänga ner vilket försvinner inom några veckor. Gravida och ammande, personer med ALS, muskelsjukdom el personer med känd allergisk reaktion mot innehållet i botox skall inte behandlas. Är botox farligt? För en vanlig behandling av rynkor i pannan och kråksparkarna används ca 50 enheter som injiceras i musklerna. De som visats vara farligt/dödligt är 3000 enheter i blodcirkulationen. Estetiska injektioner får endast utföras av legitimerad personal, så som läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Innan behandling ska patienten alltid fylla i ett patientmedgivande.

Efter botox behandling:träna inte på 4 timmar, lätt. Träna inte på 24timmar tungt. Undvik alkohol då materialet kan sprida sig till oönskade områden. Det kan vara så att du inte får full effekt på vissa områden då behöver du en Top-Up som är kostnadsfri på din efterkontroll 2 v senare. Väldigt sällan men ibland kan du känna att dina ögonbryn är tunga. Det mest extrema resultat ser du ibörjan men de blir bättre. Vi diskuterar hur vi kan åtgärda detta på din efterkontroll. Efter botox och fillerbeh:har du frågor eller upplever att det hettar och smärtar ska du genast ta kontakt med salongen, kontakta din hälsocentral alternativt sök akutvård på sjukhus.

Ansiktsbehandling- Microgold/Microbotox utslätande fräsch hy utan stelhet.

Lågdos botox hyaluronsyra och vitaminer. Bidrar till uppstramande effekt men påverkar inte mimiken/muskeln (vilket en vanlig botoxbehandling gör)Bidrar till utslätande effekt av ex argrynka, då denna metod ej påverkar muskeln. Behandlingen går att göras tillsammans med en vanlig botoxbehandling (argrynka och panna)

Behandlingen kan utföras som engångsbehandling eller i kur med 3-4 v mellanrum. 

PROFHILO® - Bioremodelling
Bioremodelling – Forma din hud med PROFHILO - omedelbar uppstramande verkan
Bioremodelling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden
PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.
Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.
PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.
En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling.
PROFHILO är den snabba och enkla vägen till friskare hud
Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016
Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall)
PROFHILO är italiensk designad kvalitet med resultat och säkerhet.
Kunskap, pågående vetenskaplig forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen gör IBSA ledande inom tillverkning av hyaluronsyra.


Vad är Profhilo?

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande.
Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.
Hyaluronsyra är mest känd som en "Filler" och brukar användas för att ge volymen till läppar eller att konturera och forma andra områden i ansiktet.
Profhilo skiljer sig från vanliga Fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp eller "omforma" huden.
Hur fungerar det?
Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att bindande fukt i huden. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och dehydreras, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd.
Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termiskt bunden och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk hydrator (återfuktare), och inte en Filler. Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering. 

Stylage Hydromax -skinboost 1 ml:1800kr Fuktbehandling, för kinder, fina linjer runt ögon, sömnlinjer på kinder, dekolletage, händernas ovansidor och pussrynkor. Behandlingen består av injektioner, små fuktdroppar med 5 mm mellanrum. Normalt utförs 2 behandlingar med 4-6 v uppehåll. Därefter rekommenderas en behandling ungefär var 9:e månad.

Priser -för mer info klicka in på länken ovan - Boka online 

 

bottom of page