top of page

Boka tid/Kontakta oss

Creative By US 

Frisör och skönhetssalong i Luleå

www.Creativehns.com

Alla vill se vackra ut och känna sig fräscha. Under flera år har vi på Creative gett våra kunder en chans att förnya sin look och få en fantastisk känsla med professionella frisör tjänster, nagelbehandlingar och skönhetsbehandlingar i Luleå. Hos oss är kundnöjdheten prioritet nummer ett. Vi skräddarsyr tjänster utefter dina specifika krav.

 

Boka din behandling idag eller kontakta oss för frågor!

Boka gärna din behandling online.

Vid frågor om våra behandlingar kontaktar du oss lättast via meddelande på vår FB sida eller via formuläret nedan. Eftersom vi oftast är upptagna i behandlingar kan vi ha svårt att ta samtal,men lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan på tele nr 0920-22 40 00.

Meddelandet togs emot.

KONTAKT

Creative BY US 

Nygatan 11
97232 Luleå

0920-22 40 00

Creativehns@gmail.com

Follow us on Facebook

Follow us on Instagram

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Insamling av personuppgifter:
Personuppgifter samlas in vid bokning av tid eller kontakt via formulär.
De uppgifter som samlas in är namn, telefonnummer och epost.

Ändamål med behandlingen
Uppgifterna hämtas in för kommunikation och administration angående bokningen. 
Creative By Us/ Worlds Of EGO berättigade intresse för behandlingen är på grund av att administration och kommunikation angående bokningen i utförandet av det kontrakt bokningen utgör. Detta meddelande gäller för alla er som är/blir kund hos oss eller kontaktar oss. 
Lagring av personuppgifter
Hos Creative By Us /Worlds Of EGO lagras Uppgifterna upp till 1 år eller så länge du är aktiv kund hos oss. Har du skapat ett konto på bokadirekt lagras de tills att du raderar ditt konto. 
Delning av uppgifter
Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och lämnas inte vidare, undantag om detta krävs enligt lag eller om verksamheten övertas av annan part. 
Rättigheter och Kontakt
Under dataskyddsförordningen har du rätt att begära ett utdrag av dina uppgifter, rätta dem eller få dem raderade hos oss. Vill du komma i kontakt med Bokadirekt eller tjänsteleverantören angående dina personuppgifter kan du skicka ett meddelande till gdpr@bokadirekt.se.
Du har också rätt att framföra eventuella klagomål till Datainspektionen.

HITTA HIT

bottom of page